Registratie van transport & opslag

Een temperatuurlogger (ook wel datalogger) kan over een langere periode tijd en temperatuur registreren, eventueel in combinatie met andere waarden (bijvoorbeeld vochtigheid). Veelal zijn deze loggers te programmeren met diverse alarmopties. T Service kan u adviseren over het gebruik van de juiste temperatuur logger op de juiste plaats.

Hieronder een overzicht van de belangrijkste merken temperatuurloggers.

Logtag temperatuur loggers Logtag Breed aanbod temperatuurloggers met uitgebreidere software
MSR dataloggers MSR Professionele dataloggers met geheugen voor 2.000.000 tot 1.000.000.000 temperatuurmetingen
log32 LOG32 USB logger voor temperatuur en optioneel luchtvochtigheid en luchtdruk. Geheugen voor 60.000 meetwaarden en met vervangbare batterij. Genereert automatisch een PDF-rapport.
  Tempmate S1 Single-use USB 'wegwerplogger' met ultiem gebruiksgemak; genereert automatisch een PDF-rapport
  Tempmate M1 Multi-use USB logger met display; genereert automatisch een PDF-rapport
Strip chart temperatuur logger Strip chart recorder Mechanische ("low-tech") temperatuurrecorder: geen computer nodig!
  TC-309 Datalogger voor temperatuur, 4 kanalen thermokoppel type K, -200ºC - 1370ºC

Wanneer het temperatuurverloop bij transport en/of opslag niet correct verloopt, kan dit grote gevolgen hebben voor de staat waarin producten hun doel bereiken. Het gebruik van een temperatuur datalogger kan u veel werk uit handen nemen en zodoende tot een forse besparing leiden, terwijl de koelketen (de "cold chain") volledig wordt gewaarborgd.

Er zijn loggers beschikbaar voor het meten van normale tot zeer hoge en zeer lage temperaturen (zelfs cryogeen), van low-tech-systemen voor bijvoorbeeld zendingen naar GUS-landen of Derde-Wereldlanden tot systemen voor gebruik in koelvitrines en koelkasten en ook state-of-art toepassingen waarbij voor meerdere koelingen in meerdere filialen alle data kunnen worden geanalyseerd.

Advies op maat of bestellen?

Mail ons of bel +31 (0) 485 542626