Meet temperatuur én luchtvochtigheid met één logger!

Het aanbod van RV-loggers is kleiner dan dat van temperatuurloggers. Desondanks heeft Tservice meerdere soorten in huis, van eenvoudig tot zéér professioneel.

Onze loggers zijn te programmeren met diverse alarmopties. De MSR-loggers zijn daarnaast uit te breiden met een uiteenlopend aantal extra sensoren voor de meting van bijvoorbeeld temperatuur en druk.

Hieronder een overzicht van ons aanbod luchtvochtigheidloggers

Logtag temperatuur loggers Meer informatie LogTag HAXO-8: temperatuur - en luchtvochtigheid datalogger met uitgebreidere softwaremogelijkheden
Meer informatie Professionele dataloggers voor het meten van luchtvochtigheid en indien gewenst een groot aantal aanvullende parameters. Beschikt over een geheugencapaciteit voor 2.000.000 tot 1.000.000.000 metingen!
Meer informatie Zeer gebruiksvriendelijke USB datalogger voor temperatuur en luchtvochtigheid met geheugencapaciteit voor 60.000 metingen

T Service kan u adviseren over het gebruik van de juiste lucht vochtigheidslogger op de juiste plaats. Wilt u een vrijblijvend advies, of zoekt u een specifiek type of een bepaald merk?

Mail ons of bel +31 (0) 485 542626