Registreer schokken, beweging en versnelling

Shockloggers meten versnelling in 3 richtingen. Deze loggers worden onder andere gebruikt om (intern) transport te analyseren, waarbij gecontroleerd kan worden of er voorzichtig met goederen wordt omgesprongen. Ook worden deze loggers gebruikt voor bijvoorbeeld crashtests.

MSR145 schoklogger voor transportbeveiliging

Wij bieden de volgende mogelijkheden:

MSR maakt kwalitatief zeer goede en tevens betaalbare shockloggers. Kenmerkend is dat deze loggers naast schok meerdere parameters tegelijk kunnen meten (o.a. temperatuur en luchtvochtigheid). De MSR165 is in staat tot 1600 metingen per seconde uit te voeren. Dankzij een geheugen capaciteit van 1.000.000.000 metingen ontgaat deze loggers niets. MSR-loggers worden gemaakt om onder alle omstandigheden optimaal te functioneren. De MSR165 is bijvoorbeeld in staat schokken tot 200G niet alleen te weerstaan maar ook nog te registreren! Klik hier voor meer info over MSR shockloggers.

Wanneer het voor u niet noodzakelijk is om zeer gedetaillleerd schokken te registreren maar u wel een bewegingssensor nodig hebt zijn de loggers van SenseAnywhere een uitstekende keus. Ook bij SenseAnywhere is er de mogelijkheid om tegelijkertijd temperatuur en luchtvochtigheid te registreren.

SenseAnywhere logo

Wanneer u enkel wilt weten of er zorgvuldig met uw goederen is omgegaan tijdens transport en/of opslag bieden wij twee simpele maar zeer effectieve producten aan: de Drop-n-Tell schokindicator en de Tip-n-Tell kantelindicator.

Advies op maat of bestellen?

Mail ons of bel +31 (0) 485 542626