De TRIX-8 is goedgekeurd door de World Health Organisation (WHO) voor bewaking van farmaceutische producten en opgenomen in de WHO-UNICEF Product Information Sheets (PIS).

Na het beoordelen van de testrapporten en verslagen met technische gegevens heeft de aangewezen technische commissie van de Wereldgezondheidsorganisatie de LogTag TRIX-8 temperatuurlogger van LogTagrecorders goedgekeurd. De LogTag TRIX-8 recorder voldoet aan de Europese Normen die beschreven staan in EN12830. Deze recorder is vanaf nu gekwalificeerd om opgenomen te worden in de WHO-UNICEF Product Information Sheets (PIS) onder sectie 6 “thermometers, thermorecorders en indicatoren onder het volgende referentie nummer: Electronic temperature recorder, Model: LogTag Trix-8, as E6/53, "Test Rapport: Gecertificeerd door TUV, October 2006"

Gebruik: De LogTag TRIX-8 logger is een mobiele, programmeerbare logger die de geregistreerde gegevens opslaat in de logger zelf. Zeer geschikt voor gebruik bij goederen die temperatuurgevoelig zijn. Als herbruikbare cold-chain monitor geeft deze logger een volledig overzicht van het temperatuurverloop. De logger is geschikt voor gebruik in vaccinkoelkasten, tijdens vaccintransporten en bij het registreren van temperatuur in het algemeen.
De LogTag is een logger op creditcardformaat, dunner dan 9mm. Door deze afmetingen is de LogTag zeer eenvoudig te plaatsen in koelboxen. De geregistreerde data kan worden gedownload, bekeken en opgeslagen door gebruik te maken van de LogTag Analyzer Windows-software en de speciaal door LogTag ontwikkelde USB interface. Deze reader kunt u door middel van de USB of COM poort aansluiten op uw computer.

Datalogger LogTag Trix-8, as E6/53

Terug naar de TRIX-8 productpagina