Bevestig en/of bescherm uw LogTag loggers

LogTag Wandhouder

De LogTag Wandhouder (Wall Mount Bracket) biedt een eenvoudige en nette oplossing voor het monteren van een LogTag logger op een muur, deur of ander verticaal oppervlak, waarbij deze nog altijd eenvoudig kan worden losgemaakt voor download en/of onderhoud. De houder kan worden gebruikt binnen coolstores, koelkasten, diepvriezers, zeecontainers en vele andere locaties.

De wandhouder kan bevestigd worden met de bijgeleverde dubbelzijdige kleefband foam tape, dat een zeer hoge hechtsterkte biedt op gladde uniforme oppervlakken. Daarnaast kan de houder dankzij de schroefgaten nog steviger bevestigd worden met schroeven.

De wandhouder is geschikt voor alle LogTag ® recorder producten, waaronder modellen met externe sensoren.De Wall Mount Bracket is gemaakt van gegoten in polycarbonaat plastic, dus te gebruiken in vele applicaties.

LogTag wandhouder Wall Mount Bracket voor loggers

LogTag Protective behuizing IP67

De LogTag Protective behuizing is speciaal ontworpen voor gebruik met LogTag producten en beschermt LogTag loggers in minder vriendelijke omgevingen tegen stof- en vloeistofschade.

Het ontwerp van deze cover minimaliseert de effecten van thermische vertraging door een extra behuizing. In het algemeen neemt de reactietijd ongeveer 70% af bij temperatuurveranderingen. De behuizing is gemaakt van high impact polycarbonaat plastic. Het ontwerp is zo gemaakt dat loggers met een display goed zijn af te lezen.

Beschermingsklasse IP67 (equivalent aan NEMA6).

Ondersteunt TRID30-7, TRIX-8, SRIC-4, TRIL-8/SRIL-8 producten.

LogTag protective cover IP67 (bescherming)

Bestellen?

Art.nr. 12168 Wandhouder

Art.nr. 12167 Beschermingsbehuizing (IP67)

Mail ons of bel +31 (0) 485 542626