Deze krachtpatser meet schokken van 0-200G, heeft een meetfrequentie tot 1600Hz en kan tot 1.000.000.000 meetwaardes opslaan!

De robuuste MSR165 datalogger is in staat om 3-assig versnelling te meten (schokken, trillingen) met tot 1600 metingen per seconde (1600Hz) in alle drie de assen. Shock monitoring is mogelijk tot ± 200g waarbij 32 meetwaarden worden geregistreerd voordat de schok plaatsvindt. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid extra sensoren in te bouwen voor de meting van additionele parameters (bijv. temperatuur, luchtvochtigheid, CO2).

De waterdichte MSR165 heeft een geanodiseerd aluminium behuizing en een extreem laag stroomverbruik voor de high-performance 3-assige versnellingsmeter (150mA, 13-bit resolutie). Dankzij de oplaadbare 900mAh Lithium-polymeer batterij kan deze schoklogger over een periode van zes maanden schokken registreren.

Het interne geheugen is geschikt voor het opslaan meer dan twee miljoen metingen, voldoende voor meer dan 10.000 schokken. Dit kan aanzienlijk worden vergroot door middel van een optionele microSD-kaart (4 GB), waarmee de capaciteit toeneemt tot 1 miljard metingen, ruim voldoende om de meeste processen helder en duidelijk in beeld te brengen. 

Alle opgeslagen metingen kunnen snel worden overgebracht naar een PC of laptop via de USB-interface. De bijgeleverde software presenteert de meetwaarden op een duidelijke manier.

Stel uw eigen MSR 165 datalogger samen!

Iedere MSR 165 shocklogger wordt op specificatie van de klant gebouwd. De basisspecificatie van de MSR165 is een hoge resolutie 3-assige versnellingssensor. Daarnaast kunt u extra sensoren laten plaatsen voor temperatuur, luchtvochtigheid, luchtdruk en lichtsterkte. Aanvullend kan de shocklogger worden voorzien van vier analoge ingangssignalen.

Klik hier voor configuratie van uw MSR 165

Klik hier voor alle specificaties

Referenties

Bestellen?

Klik hierboven op de link naar de configuratiepagina en stel uw MSR145 logger naar wens samen.

U krijgt onderaan de pagina direct het juiste artikelnummer en de prijs te zien.

MSR loggers worden op specificatie van de klant geproduceerd, levertijd is derhalve 7 - 14 werkdagen

Mail ons of bel +31 (0) 485 542626