Even voorstellen

tserviceT Service werd opgericht in 2002. We zijn gevestigd in Gennep (Noord-Limburg) en leveren aan bedrijven in de gehele Europese Unie en Groot-Brittannië. Hiertoe worden we in enkele landen vertegenwoordigd door een tussenpersoon.

Onze "core business" vanaf de oprichting is temperatuur in relatie tot de koelketen ("cold chain") in alle sectoren waar deze belangrijk is. Naar aanleiding van wensen vanuit de markt is onze productlijn langzaamaan uitgebreid. Tegenwoordig bieden wij producten en specialistisch advies op het gebied van temperatuur, transport en techniek.

Het bedrijfsprincipe

Ons eerste en voornaamste bedrijfsprincipe is tevreden klanten. Ons tweede eerste bedrijfsprincipe is het behouden van werkgelegenheid voor ons team van gedreven medewerkers. Onze bedrijfsvoering is gebaseerd op het ISO-principe, hoewel we niet ISO-gecertificeerd zijn. Als bedrijf zijn we ervan overtuigd dat de wereld een fijne plaats is om te leven, en dat we dat graag zo willen houden. Deze visie leidt ertoe dat we kinderarbeid ten sterkste afkeuren en dat we iedere vorm van afval tot een minimum willen beperken, ten einde ons milieu te sparen.

T Service is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 12046804. Onze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd ter Kamer van Koophandel voor Noord-Limburg te Venlo onder aktenummer HR/12046804.

Aansprakelijkheid

T Service aanvaardt geen aansprakelijkheid betreffende correctheid en/of volledigheid van de ter beschikking gestelde informatie. E.e.a. geldt tevens voor websites vanaf welke op de website van T Service verwezen wordt.

Copyright

De inhoud en structuur van deze website zijn aan copyright onderhevig. Vermenigvuldiging van de gepubliceerde inhoud, grafieken, foto’s is alleen dan mogelijk wanneer hiervoor door T Service expliciete toestemming is verleend.

Ga terug naar de homepage

Klik hier voor onze algemene leveringsvoorwaarden