De juiste logger vinden is soms moeilijk, daarom hebben wij een voorselectie voor u gemaakt

Temperatuur loggers voor logistieke toepassingen zijn er in vele soorten en maten. Een goede logger voor de een is soms ongeschikt voor de ander. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze!

Tip: heeft u eenvoudige loggers nodig die met 1 druk op de knop aan uw shipments toegevoegd kunnen worden? Bent u het zat dat uw dure loggers niet meer terugkomen? Overweeg dan onze Tempmate USB PDF loggers. Snel, eenvoudig en betrouwbaar temperatuur loggen!

Voedingsmiddelen

Electronische registratie is belangrijk i.v.m. de HACCP- en BRC regelgeving. Onze klanten kiezen veel voor de Logtag TRIX-8 en de Tempmate S-1.

AGF

Binnen de AGF transporten zien wij twee tendensen. Voor transport naar GUS-landen en de 2e wereld worden vaak de mechanische stripchart loggers gebruikt (goedkoop, eenvoudig in gebruik en geen PC nodig).Tevens zijn de Tempmate S-1 loggers zeer gewild vanwege de eenvoud in gebruik en het automatische PDF-rapport

Bloemen en bloembollen

Ondanks dat bloemenbollen strikte vervoerscondities kennen wordt vaak voor de stripchart recorder gekozen.Wanneer ook luchtvochtigheid van belang is wordt vaak voor de HAXO-8 of LOG32TH gekozen, beide loggers hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Pharma (GDP/GMP)

De eisen liggen in deze sector doorgaans een stuk hoger. Er is behoefte aan snelle dataverwerking bij grote aantallen loggers, brede instellingsmogelijkheden, berekening van MKT en/of alarmvertraging. Logtag recorders biedt op dit gebied een zeer aantrekkelijk assortiment loggers dat zich ruimschoots bewezen heeft in de pharmabranche. Wij kunnen deze loggers indien gewenst NIST-herleidbaar kalibreren op 2C & 25C.

Industriële goederen

Vaak is hier meer vereist dan enkel temperatuur. De ene keer is schok belangrijk, de andere keer luchtvochtigheid of druk. MSR biedt hiervoor unieke oplossingen door loggers precies naar wens van de klant te bouwen. Met de nieuwe MSR175 transportloggers hebben ze sinds kort ook 2 standaardmodellen met een ongeëvenaarde prijs/kwaliteitverhouding!

Real-time monitoring

Voor toepassingen waarbij real-time inzage en continue bewaking van temperatuur belangrijk is bieden wij SenseAnywhere, hét krachtige en gebruiksvriendelijkemonitoring systeem van de 21e eeuw. Kan zowel voor opslag als transport worden ingezet

Advies op maat of bestellen?

Mail ons of bel +31(0)485 542626