overzicht logtag loggers

LogTag Recorders zet zich in voor kwalitatieve en betaalbare elektronische dataloggers

De combinatie van "state of the art" technologie, innovatief design en hoog-volume productietechnieken maakt het LogTag systeem tot een high performance data logging-systeem met een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Temperatuurloggers

LogTag TRIX-8 temperatuurlogger

De LogTag TRIX-8 temperatuur datalogger heeft een externe temperatuursensor die op een op een unieke wijze is geplaatst in een uitsparing van de behuizing. Hierdoor is een snelle reactietijd mogelijk in combinatie met zeer nauwkeurige metingen.

Lees meer

Art.nr. 12045 LogTag TRIX-8

LogTag SRIC-4 single-use temperatuurlogger

De LogTag SRIC-4 is een single-use temperatuur datarecorder van LogTag Recorders. De SRIC-4 combineert alle kenmerken met 3.968 geheugenplaatsen voor een monitoringperiode tot 6 maanden.

Lees meer

Art.nr. 12077 LogTag SRIC-4

LogTag TREX-8 temperatuurlogger met externe probe

De LogTag TREX-8 met externe temperatuursensor voor alle recordertoepassingen waarbij een externe probe is vereist. Standaard probe: 1,5 meter.

Lees meer

Art.nr. 12047 LogTag TREX-8

LogTag TRID30-7R temperatuurlogger met display

De LogTag TRID30-7 heeft een display waarop u de actuele temperatuur kunt aflezen, maar ook diverse gegevens van de afgelopen 30 dagen kunt bekijken. Uitlezen van basisgegevens is dus mogelijk zonder gebruik van een computer of reader.

Lees meer

Art.nr. 12083 LogTag TRID30-7R

LogTag TRED30-7R temperatuurlogger met display en externe probe

De LogTag TRED30-7 heeft net als de TRID30-7 een display, maar maakt in tegenstelling tot de TRID30-7gebruik van een externe temperatuursensor, waardoor hij o.a. geschikt is voor temperatuurbewaking bij zeer lage temperaturen en het loggen van kerntemperatuur Uitlezen van basisgegevens is dus mogelijk zonder gebruik van een computer of reader.

Lees meer

Art.nr. 12561 LogTag TRED30-7R

Temperatuur- en luchtvochtigheidslogger 

LogTag HAXO-8 logger voor temperatuur en luchtvochtigheid

De LogTag HAXO-8 luchtvochtigheids- & temperatuurrecorder is een doorbraak in prijs en prestatie! De combinatie van de goede specificaties met een uiterst betrouwbare "solid state" sensor maakt de LogTag HAXO-8 luchtvochtigheids- & temperatuurrecorder de leider in zijn klasse.

Lees meer

Art.nr. 12046 LogTag HAXO-8

Loggers voor lage temperaturen (droogijs)  

LogTag SRIL-8 / TRIL-8 logger voor droogijs / dry ice

Dry Ice "Probe-less" temperatuurrecorder (TRIL-8 & SRIL-8)De LogTag "Probe-less" Droogijs-temperatuurlogger kan tot 8.000 temperatuurmetingen opslaan in omgevingen variërend van -80°C tot +40°C.Bestemd voor de controle van artikelen die verpakt zijn in droogijs, of producten die op zeer lage temperatuur worden vervoerd.

Lees meer

Art.nr. 12078 LogTag TRIL-8

Art.nr. 12089 LogTag SRIL-8

LogTag TREL-8 temperatuurlogger droogijs / dry ice met externe probe

TREL-8 lage-temperatuurlogger met externe probeDe LogTag TREL-8 lage-temperatuurlogger registreert temperaturen in het bereik van -80°C tot +40° C met een externe temperatuurprobe, de ST10.

Lees meer

Art.nr. 12080 LogTag TREL-8

Accessoires en toebehoren

LogTag interface cradle / desktop reader

LogTag desktop reader voor snelle en betrouwbare LogTag-gegevensoverdracht via de gratis Logtag Analyser-software. Gegevensoverdracht is hiermee slechts een kwestie van seconden.

Lees meer

LogTag wall bracket wandhouder

Logtag wandhouder, een handig hulpmiddel om uw logger altijd op dezelfde locatie te plaatsen.

Geschikt voor TRIX, TRID, TRED, HAXO, TREL, TRIL, SRIL.

Lees meer

Art.nr. 12168 Wandhouder

LogTag protective cover IP67

Gebruikt u uw loggers in een vochtige omgeving (bv vaatwasser, kas met beregeningsinstallatie, in een "vuile industriele" omgeving), deze cover beschermt uw loggers.

Geschikt voor TRID30, TRIX, SRIC, TRIL en SRIL.

Lees meer

Art.nr. 12167 Behuizing IP67

Bestellen? Mail ons of bel +31 (0) 485 542626