Effectieve en betaalbare controle van gehuurde ruimtes van derden

U bedrijf groeit en u huurt tijdelijk een extra magazijn en/of koelhuis om uw opslagcapaciteit te vergroten. U wilt de temperatuur van deze ruime(s) controleren en tijdig gewaarschuwd worden wanner er iets fout gaat.

Misschien wilt u de ruimte(s) controleren om erachter te komen of de verhuurder zich aan de gemaakte afspraken houdt. Het Senseanywhere monitoring systeem biedt hiervoor een effectieve, geruiksvriendelijke én betaalbare oplossing.

SenseAnywhere logog

Binnen 10 minuten geïnstalleerd

Als u een nieuwe ruimte huurt kunt u met SenseAnywhere zeer snel en eenvoudig een real-time monitoring systeem installeren. U heeft geen extern IT bedrijf of een technische dienst nodig. De gehele installatie kan in enkele minuten geregeld worden.

Geen internet aanwezig? Geen probleem!

Er zijn diverse locaties waar geen internetaansluiting beschikbaar is. Wij hebben een zeer simpele en goedkope oplossing om ook hier temperatuurbewaking met real-time alarmering te realseren. Onze oplossing stelt u in staat om alsnog op afstand alles in de gaten te houden. U ontvangt een e-mail zodra bepaalde temperaturen worden overschreden.

SenseAnywhere monitoring voor tijdelijke magazijnen en koelhuizen

Real-time bewaking van temperatuur, RV én toegang

De Airosensor van Senseanywhere meet naast temperatuur ook luchtvochtigheid. Hierdoor kunt u het ruimteklimaat nog beter in kaart brangen. Met een smartphone, tablet of computer heeft u altijd inzicht in wat er in uw magazijn of koelhuis gebeurd.

Toegangscontrole van tijdelijk gehuurde ruimtes

Iedere Airosensor van Senseanywhere is ten slotte voorzien van een bewegingssensor. Indien u de sensor op een deur plaatst zal deze registreren wanneer de deur wordt geopend. Als dit gebeurt kunt u binnen enkele minuten een e-mail of een SMS ontvangen.

SenseAnywhere monitoring voor tijdelijke magazijnen

Advies op maat of bestellen?

Mail ons of bel +31 (0) 485 542626