Continue real-time bewaking en registratie van de temperatuur in uw medicijnkoelkast(en)

Voor apotheken en huisartsen is een goede temperatuur monitoring essentieel:

  • Een gevulde medicijnkoeling vertegenwoordigt vaak een aanzienlijke geldelijke waarde waardoor tijdige alarmering cruciaal is
  • De juiste temperatuur is essentieel voor het behoud van productkwaliteit
  • U bent verplicht een sluitende temperatuurregistratie te kunnen overleggen bij een audit

SenseAnywhere apotheek & huisarts

Binnen 15 minuten geïnstalleerd!

Als u de temperatuur in uw medicijnkoelingen wilt registreren en bewaken kunt u met SenseAnywhere zeer snel en eenvoudig een real-time monitoring systeem installeren. U heeft geen extern IT-bedrijf of technische dienst nodig. De gehele installatie kan door uzelf in enkele minuten geregeld worden.

10 jaar lang geen onderhoud nodig

SenseAnywhere is een zeer doeltreffende en betaalbare oplossing om real-time monitoring en registratie te realiseren. Dankzij het zeer efficiënte energiegebruik van de sensor hoeft u de komende 10 jaar geen batterijen te vervangen.

Al uw temperatuurmetingen worden 5 jaar lang bewaard. Uw medewerkers kunnen zich met hun eigenlijke werkzaamheden bezig houden terwijl SenseAnywhere op de achtergrond 24/7 de temperatuur bewaakt en registreert.

Theoretisch is zelfs kalibratie overbodig: de sensoren zijn digitaal en zullen de komende 10 jaar binnen specificaties blijven (max. +/- 0,5 Celsius, conform de eis die vele richtlijnen vermelden).

Voorbereid op de toekomst

Het ligt in de lijn van de verwachting dat de GDP richtsnoer ook eisen zal gaan stellen aan het bezorgen van medicijnen. Met SenseAnywhere is dit snel opgelost: u plaatst simpelweg een Airosensor in de bestelwagen. De sensor registreert zowel het tijdstip van vertrek als aankomst en regstreert tijdens de rit de temparatuur. Wanneer de wagen terugkomt worden alle temperatuurmetingen verstuurd naar uw database en is uw temperatuurregistratie direct weer up to date en sluitend.

Wanneer u tijdens het transport real-time wilt monitoren biedt SenseAnywhere een mobiel AccessPoint (evt. met GPS-tracking). Dit AccessPoint zendt de gemeten data in real-time van het transport naar de cloud. Het mobiele AccessPoint kan worden aangesloten op de auto-aansteker en is niet gebonden aan één voertuig. Dit maakt het systeem zeer flexibel en biedt u de mogelijkheid sensoren in meerdere voertuigen te gebruiken.

Real-time bewaking van temperatuur, luchtvochtigheid en toegang

Met de Airosensor van SenseAnywhere kunt u naast temperatuur ook luchtvochtigheid en toegang monitoren. Iedere Airosensor beschikt namelijk ook nog over een luchtvochtigheid- en bewegingssensor. Plaas de Airosensor op een deur (bijv. van een koeling) en hij zal registreren wanneer de deur geopend wordt. Zodra dit gebeurt ontvangt u binnen enkele minuten een e-mail.

Deze functie stelt u dus in staat om op afstand alles in de gaten te houden. U ontvangt direct een email of een SMS wanneer door u bepaalde temperatuurgrenzen worden overschreden en/of de sensor in beweging komt,.Met een smartphone, tablet of computer heeft u altijd inzicht in wat er in uw magazijn of koeling gebeurd, waar u ook bent!

Advies op maat of bestellen? Neem contact op met Spruyt Hillen