Draag bij aan bewustwording van energieverbruik

Energiebesparing begint met bewustwording. Deze radiatorstickers dragen op een betaalbare en effectieve manier bij aan dit bewustwordingsproces.

De context

U kent de situatie: een radiator vergeten dicht te draaien, een radiator die aan staat onder een open raam, of 's avonds de thermostaat een uurtje eerder lager willen zetten maar er is niets wat u hieraan herinnert. Een warme radiator verbruikt voor €0,20 gas per uur. Misschien lijkt dat in eerste instantie niet veel. Maar tel al uw radiatoren eens bij elkaar op en bedenk hoeveel uur ze deze winter aan zullen staan. Het is dus belangrijk dat de gebruiker erop let dat de radiator niet voor niets aan staat. Om de gebruiker hier bewust van te maken, plakt u de radiatorsticker op de radiator. Wordt de radiator warm, dan kleurt de sticker rood. Hierdoor is snel te zien dat de radiator warm is en kan het raam gesloten worden, de radiator dicht gedraaid worden of de thermostaat een graadje lager gezet worden.

Kenmerken en voordelen van deze warmteverklikkers

  • Radiatorstickers zijn een goedkoop en zeer effectief middel om in communicatieprocessen op te nemen.
  • Radiatorstickers zijn een kwalitatief hoogwaardig product.
  • De reacties van gebruikers zijn unaniem positief.
  • De draagkracht voor (langdurig) gebruik van deze radiatorstickers wordt enorm vergroot doordat onze radiatorsticker geen teksten of logo’s bevat. Uit onderzoek is gebleken dat de gemiddelde Nederlander geen stickers met reclame of teksten in de woning zal plakken.
  • Uit één strook kunnen tot 20 radiatorstickers worden geknipt. Dit aantal is voldoende om alle radiatoren in een bovengemiddeld grote woning van een sticker te voorzien.
  • Radiatorstickers, ook wel bekend als radiatorverklikkers, worden veelal door grotere organisaties ingezet in het communicatieproces, bijvoorbeeld als give-away bij brieven, facturen of als relatiegeschenk. Door de gunstige prijsstelling leent zich dit product zeer goed om het op grotere schaal toe te passen

Radiatorstickers in de praktijk

Onze radiatorstickers worden geleverd in stroken van 200 x 20mm. Deze kan de eindgebruiker zelf in elke gewenste afmeting knippen. Met één strook kunnen gemakkelijk 20 radiatoren "gemerkt" worden. Op de strook zijn kleine punten geprint om het knippen te vergemakkelijken. Een strook is groot genoeg om in een standaard woning alle radiatoren van een sticker te voorzien.

De stickers hebben een levensduur van minimaal 5 jaar (een levensduur tot 10 jaar is echter geen uitzondering); daarna kunnen ze eenvoudig vernieuwd worden.

Knip de radiator sticker op maat

Strook kan op elke gewenste afmeting geknipt worden

Koude radiator, geen verkleuring

Deze radiator is koud: geen verkleuring van de radiatorsticker

warme radiator, de radiator sticker is verkleurd

Deze verwarmingsbuis is warm: de radiatorsticker verkleurt rood. De radiatorstickers kunnen ook op leidingen worden aangebracht.

Advies op maat of bestellen?

Art.nr. 13136 TR-40 radiotorstickers, 25 stuks per verpakking

Mail ons of bel +31 (0) 485 542626