Liquid Crystal thermometers zijn een zeer betaalbare oplossing voor in uw koelingen

Liquid crystal thermometers bieden een oplossing voor grote instellingen, recreatieparken, hotelketens en rederijen die veel koelingen hebben en waar waar periodiek de temperatuur moet worden gecontroleerd. Als thermometers erg vaak worden gestolen, of wanneer temperatuurloggers te duur zijn voor uw toepassing is dit een perfect alternatief.

Een Liquid Crystal Thermometer is een thermometer in de vorm van een sticker. De LC-thermometers van het Japanse NGK zijn erg nauwkeurig (±0,5°C) en doordat ze worden geleverd met een lamineerfolie zijn ze hygiënisch. Deze thermometers geven de juiste temperatuur in een groene kleur aan. De temperatuur die in de groene kleur wordt weergegeven, is dus de temperatuur in de koeling.

liquid crystal haccp thermometer

LC-thermometers moeten bij voorkeur op een schap of op een groentelade worden geplakt. De wand van een koeling is altijd iets warmer dan de ruimte zelf.

Naast HACCP-argumenten zijn er ook andere redenen om LC-thermometers toe te passen. Een koelkast of vriezer die te koud staat ingesteld, verbruikt onnodig veel energie. Met behulp van deze thermometer kunt u de temperatuursinstelling van een koeling of vriezer controleren en zo nodig bij stellen.

Liquid crystal thermometers kosten minder dan €2,-- per stuk. Er zijn uitvoeringen specifiek voor vriezers of koelingen.

lct in koelkast

Advies op maat of bestellen?

Mail ons of bel +31 (0) 485 542626