Antwoorden op veelgestelde vragen

 

Welke tijd wordt weergegeven in de tempmate's PDF-rapporten?
De tempmate dataloggers hebben een geïntegreerde real-time klok, die in de fabriek is ingesteld op UTC tijd. Dat betekent dat de datum en de tijd die wordtweergegeven in het PDF-rapport is gebaseerd op UTC en 24-uurs klok notatie [MM / DD / JJ  HH: MM: SS]

Is PDF verslag beschermd tegen manipulatie?
Net als elk elektronisch document, kan ook een PDF-bestand worden gemanipuleerd. Echter het oorspronkelijke bestand blijft op de PDF logger staan, zodat de originele gegevens steeds opnieuw kunnen worden gedownload. Dit is de reden waarom sommige bedrijven de loggers bewaren.

Ik kan het PDF-rapport niet openen?
U heeft Adobe Acrobat versie 9.0 of hoger nodig om het PDF-bestand te openen. Als u een oudere versie op uw computer heeft geïnstalleerd, dan kunt u deze bijwerken: http://get.adobe.com/nl/flashplayer/

Welke gegevens staan er in een PDF-rapport?
De temperatuur wordt weergegeven als een grafiek, daarnaast is er een tabel met alle individuele waarden. Bovendien zijn er enkele statistische gegevens opgenomen zoals min, max, avg en mkt. Daarnaast wordt natuurlijk het serienummer van de logger vermeld.

Zijn de tempmate loggers gevalideerd?
Ja, bij elke levering ontvangt u een Manufacturer’s Certificate of Validation. Dit document is ook als PDF aanwezig op alle loggers.

Hoe lang zijn de loggers houdbaar?
De vervaldatum is geprint op elke logger. De loggers zijn na aankoop minimaal 18 maanden houdbaar, vervolgens kunnen ze nog tot maximaal 110 dagen de temperatuur registreren. Het uitlezen van de data is altijd mogelijk, indien de logger van stroom wordt voorzien door de USB-poort van de computer.

Hoe precies is de ingebouwde real-time klok?
De real-time klok van de logger kan een fout hebben van ± 2 minuten over een periode van 5 maanden.

Terug naar vorige pagina