Gemakkelijke rapportage en data analyse van de MSR175 data door middel van de Shock viewer software.

Automatische rapportage


Één klik is voldoende om een compact rapport te generen.

Voor veel logistiek medewerkers is de data analyse van een shocklogger een moeilijke zaak. MSR heeft dit onderkent en heeft een stuk software ontwikkeld dat u erg veel werk uit handen neemt. Nadat de de data is ingelezen analyseert de software de schokken en de bijbehorende intensiteit. De software kan vervolgens de 10 grootste schokken presenteren en deze in een rapport verwerken. Op deze manier hoeft u niet meer handmatig uit te zoeken waneer de ergste schokken geregistreerd zijn.

Shok Viewer Reporting 150x79

Gedetailleerde analyse van schokken

Met de eenvoudig te bedienen grafische zoom- en navigatiefuncties kunt u eenvoudig en snel uitgebreide datavolumes analyseren en de belangrijkste schokgebeurtenissen bepalen. Met MSR ShockViewer software kunt u zowel de gegevenscurve alsook de afzonderlijke meetpunten van elke schok onderzoeken en exporteren.
De inzichten die uit de analyse zijn verkregen, kunnen niet alleen nuttig zijn om gebeurtenissen te verifiëren die schade veroorzaken, bij bijvoorbeeld het afhandelen van aansprakelijkheidsvragen. Maar de gegevens kunnen u ook helpen om schade vroegtijdig op te sporen en de verpakking, middelen en/of routes te optimaliseren.

Shok Viewer Shock detection

Heldere presentatie klimatologische data

De MSR175 is er in twee varianten, afhankelijk van het type zijn er verschillende sensoren toegepast.
Variant 1 van de MSR175 bevat één interne temperatuursensor en twee interne 3-assige acceleratiesensoren (± 15 g en ± 100 g).
Variant 2 van de MSR175 bevat één interne temperatuursensor, één interne vochtigheidssensor, één druksensor, één lichtsensor en twee interne 3-assige acceleratiesensoren (± 15 g en ± 100 g), .
De gegevens van deze extra sensoren worden duidelijk weergegeven in de software.

Shok Viewer Shock environment data

Video tutorials

MSR heeft enkele video tutorials gemaakt, zodat u de software zich zeer snel eigen kunt maken.