Meet temperatuur, vochtigheid, luchtdruk en schok ├│p het lichaam en monitor direct de resultaten via Bluetooth

De nieuwe MSR 147WD is speciaal ontwikkeld voor het meten en registreren van fysiologische parameters over langere periodes. Dankzij zijn kleine formaat kan dit zowel in gecontroleerde omstandigheden zoals laboratoria als tijdens testen in het veld. Dankzij de Bluetooth (BLE 4.0 Smart) functionaliteit kan de dataverzameling op elk moment gecheckt worden via de MSR-app (iOS & Android). Het in de logger geïntegreerde OLED-kleurendisplay kan daarnaast op elk gewenst moment data inzichtelijk maken in grafiekvorm.

De MSR 145WD ondersteunt gelijktijdige registratie van maximaal 5 externe temperatuur- en/of luchtvochtigheidsensoren. De externe sensoren zijn beschikbaar met verschillende kabellengtes en diameters, en kunnnen dankzij het de Plug&Play connectoren eenvoudig naar wens gecombineerd worden. Daarnaast kan de logger zelf voorzien worden van een luchtdruksensor en/of een interne 3-assige vernellingssensor voor het bepalen van positie.

MSR147WD physiological datalogger

Een greep uit de mogelijke toepassingen

  • De eigenschappen van textiel en daarmee samenhangende producten op fysiologische toestand testen.
  • Het microklimaat registreren bij testen in klimaatkamers onder gecontroleerde omstandigheden (huidtemperatuur en -vochtigheid, luchtdruk).
  • Temperatuur- en vochtigheidsniveaus registreren op verschillende plaatsen tijdens veldtesten van gespecialiseerde uitrusting (bijv. sportkleding, helmen, rugzakken, brandwerende kleding, militaire uitrusting).
  • Precieze monitoring van huidtemperatuur en -vochtigheid, luchtdruk waarbij dankzij de 3-assige versnellingsensor beweging van het subject meegenomen kan worden in de analyse.
  • Het testen van medische hulpmiddelen zoals compressiekousen, pleisters en verbandmiddelen, hot- en coldpacks.
  • Toepassingstesten van arbeidsspecifieke beschermingskleding die bestand moet zijn tegen extreem hoge en/of lage temperaturen.

Advies op maat of bestellen?

Mail ons of bel +31 (0)485 542626