HACPP temperatuurregistratie eenvoudig gemaakt

HACCP-lijsten zijn niet weg te denken uit de dagelijkse gang van zaken in een horecabedrijf. Geliefd zijn deze lijsten en het werk dat erbij komt kijken echter zeker niet. Veel horecapersoneel ziet de lijsten voornamelijk als noodzakelijk kwaad dat hen afleid van hun 'echte' taken. Daarnaast is het correct en volledig bijhouden van HACCP-lijsten in de praktijk niet zo eenvoudig als het lijkt. Toch is dit een must omdat een niet-sluitende HACCP-registratie grote negatieve gevolgen kan hebben voor uw zaak.

Het einde van temperatuurlijsten

Het goede nieuws is dat er een betaalbaar systeem bestaat dat de HACCP-temperatuurregistratie in uw bedrijf niet alleen automatiseert naar er tegelijkertijd voor zorgt dat al uw koelingen, vriezers en vitrines continu bewaakt worden. Met dit systeem kunt dus een einde maken aan eindeloze handmatige temperatuurmetingen en het invullen en bijhouden van de bijbehorende administratie. Bij temepratuuroverschrijdingen ontvangt u direct een e-mail of SMS waardoor al uw temperatuurgevoeilige producten veilig zijn, zelfs als er niemand op uw bedrijf aanwezig is.

SenseAnywhere: temperatuurregistratie en -bewaking

SenseAnywhere biedt al het bovenstaande in een systeem dat niet alleen betaalbaar is maar ook nog uitblinkt in gemak bij installatie én dagelijks gebruik. Het systeem kan door uzelf of een van uw werknemers in een handomdraai geïnstalleerd worden. Na installatie functioneert SenseAnywhere volledig automatisch en heeft u er geen omkijken meer naar. Al uw temperatuurdata wordt opgeslagen in de database van SenseAnywhere en is overal beschikbaar.

Alle geregistreerde temperatuurwaarden worden 5 jaar voor u bewaard. Mocht u een controle krijgen van de NVWA dan kunt u met een paar eenvoudige muisklikken een sluitende temperatuurregistratie tonen.

Flexibel en betrouwbaar

Het maakt niet uit of u een kleine snackbar heeft met één enkele koeling en vriezer of een groot restaurant met meerdere keukens of zelfs meerdere vestigingen. SenseAnywhere biedt betaalbare registratie en bewaking van de temperatuur voor iedereen! Dankzij de flexibiliteit van de draadloze sensoren kan het systeem probleemloos worden aangepast aan uitbreidingen en veranderingen binnen uw bedrijf. De sensoren kunnen daarnaast binnen een paar minuten in een bestelauto of vrachtwagen worden geïnstalleeerd waardoor u ook uw gekoeld transport kunt bewaken.

Voor meer informatie en technische specificaties kunt u terecht op onze algemene SenseAnywhere pagina

Advies op maat of bestellen?

Mail ons of bel +31 (0) 485 542626