Continue real-time temperatuurbewaking van uw productieruimtes, gekoelde opslag, en/of cold chain transport

Te vaak zien we onnodig ingewikkelde en tijdrovende registratiesystemen. En dat terwijl agrariërs eigenlijk het liefst enkel met de productie bezig zijn.

Stelt u zich eens voor: een systeem dat op eenvoudige wijze een sluitende registratie maakt. Een systeem waarvoor u geen technische dienst of ICT afdeling nodig heeft bij de installatie en het onderhoud. Een systeem dat u een e-mail of sms stuurt wanneer het fout gaat zodat u direct kunt handelen. Toepasbaar in kassen, koelingen en vriezers maar ook voor transport van uw temperatuurgevoelige producten.

SenseAnywhere AGF

Dit ei van Columbus bestaat! Een vierkant blokje dat temperatuur, luchtvochtigheid én beweging registreert en deze metingen automatisch en draadloos verstuurd. Al uw data overzichtelijk verzameld en overal online toegankelijk. Met het SenseAnywhere systeem kunt u thuis voor de open haard op uw smartphone bekijken of binnen uw bedrijf alles in order is. Wanneer de NVWA uw bedrijf inspecteert kunt u er zeker van zijn dat de data van de afgelopen 5 jaar opgeslagen en direct opvraagbaar is.

SenseAnyhwere systeem

SenseAnywhere is niet alleen slimmer dan andere systemen maar ook nog betaalbaar, eenvoudig in gebruik en in een handomdraai te installeren. De gehele installatie-handleiding past op 1 A4'tje. Wanneer u bedrijf groeit kan dit systeem probleemloos meegroeien.

Wanneer brengt u uw registratie de 21e eeuw in?

Voor meer informatie kunt u terecht op de algemene SenseAnywhere pagina.

Voor een korte videodemonstratie klik hier

SenseAnywhere logo

Advies op maat of bestellen?

Mail ons of bel +31 (0) 485 542626