Ideaal voor monitoring van ULT vriezers en transporten met droogijs

Vanaf heden nieuw in ons SenseAnywhere assortiment: de AiroSensor X (brochure) met smartconnector voor externe PT100 probe (brochure). Dankzij de probe kunt u  SenseAnywhere monitoring nu inzetten in een bijzonder breed temperatuurbereik: van -200°C tot +200°C.

Het meetbereik van de PT100 probe maakt hem uitermate geschikt voor permanente monitoring van ULT (Ultra Low Temperature) en cryogene vriezers. Daarnaast kan hij worden ingezet bij transportzendingen waarbij gebruik wordt gemaakt van droogijs.

De AiroSensor X beschikt ook nog over dezelfde interne temperatuursensor als de overige modellen. U kunt dus twee vliegen in één klap slaan door de vriezer- of koelboxtemperatuur te monitoren met de probe en de buitentemperatuur met de interne sensor.

De smartconnector op de AiroSensor X kan met meerdere typen sensoren overweg, dus verwacht in de toekomst nieuwe toevoegingen aan het sensoraanbod.

Klik hier voor het volledigde aanbod SenseAnywhere AiroSensors!

AiroSensor 20-20-43 met PT100 probe

Advies op maat of bestellen?

Mail ons of bel +31 (0)485 542626

Wat zijn SenseAnywhere Credits?

Prepaid Credits fungeren als een betaalmiddel voor:

 • het gebruik van het systeem (i.e. pre-paid abbonnementskosten)
 • het versturen van alarmnotificaties via SMS

Afhankelijk van uw accountvorm verbruikt een geregistreerde Airo Sensor 1 tot 2 credits per jaar (zie document Accountvormen voor toelichting). Als u daarnaast alarmnotificaties per SMS wilt ontvangen houdt dan rekening met het feit dat één credit goed is voor 40 SMS berichten.

Credits worden vooraf betaald. Dit betekent dat u een positieve balans moet hebben om gebruik te kunnen maken van de services die Credits gebruiken. SenseAnywhere stelt u daarom via geautomatiseerde e-mails ruim op tijd op de hoogte wanneer uw Credittegoed ontoereikend dreigt te worden.

U kunt Credits per e-mail bestellen bij TService. U kunt ervoor kiezen een 8-cijferige code te ontvangen die u online kunt inwisselen voor het bijbehorende aantal Credits, of ons opdracht geven de Credits direct aan uw account toe te wijzen.

Wanneer worden Credits ingewisseld?

Een Credit wordt in mindering gebracht van uw tegoed zodra:

 • een nieuwe Sensor geregistreerd wordt op uw account (datalicentie 1e jaar)
 • de licentie van een Sensor vernieuwd wordt (elk jaar)
 • de eerste alarmnotificatie via SMS verstuurd wordt. Deze Credit wordt aangemerkt voor SMS-notificaties en is nog goed voor 39 SMS-berichten.

Waar kan ik de actuele balans van mijn Credits vinden?

U kunt uw huidige balans vinden in het menu Beheer -> Credits. Hier vindt u een overzicht van:

 • de actuele balans van uw Credits
 • een prognose van het te verwachten aantal Credits dat u in de nabije toekomst nodig zult hebben voor het vernieuwen van de licenties van uw sensoren.
 • Een volledige geschiedenis van uw Creditverbruik

Wat gebeurt er als mijn Credits op zijn?

Wanneer de balans van uw Credits nul bereikt stopt het systeem met het uitvoeren van alle acties die Credits gebruiken:

 • uw Sensoren kunnen hun licentie niet vernieuwen en zullen na enige tijd stoppen met het verzamelen van data. Data die niet verzameld kan worden gaat permanent verloren en kan niet worden teruggehaald.
 • de Sensor(en) schakelen over naar de status ‘gedeactiveerd’. Gedeactiveerde sensoren kunnen opnieuw geactiveerd worden door Credits aan uw account toe te voegen.
 • alle data opgeslagen gedurende de actieve abonnementsperiode blijft 5 jaar lang bewaard en toegankelijk voor u als gebruiker.
 • er worden geen SMS berichten meer verstuurd zodra de SMS Credits op zijn. In plaats hiervan wordt een email verzonden naar het Accounting emailadres om u op de hoogte te stellen van uw ontoereikende Creditbalans.

Credits bestellen?

Mail ons of bel +31 (0)485 542626

 SenseAnywhere credits overzicht

Krachtige functionaliteit in een gebruiksvriendelijk pakket

De online omgeving van SenseAnywhere is ontworpen met één doel: u als gebruiker zoveel mogelijk te ontlasten en alleen uw aandacht te vragen wanneer het echt van belang is.

Een SenseAnywhere account kan door iedereen snel en eenvoudig ingesteld worden. Dankzij de cloud-based software heeft u vervolgens altijd en overal met een paar klikken via telefoon, tablet of computer toegang tot uw data en instellingen.

logo SenseAnywhere

De software kent 3 varianten

 1. Standaard bevat alle toch al niet geringe basisfuncties. Dit pakket voldoet voor het overgrote deel van de gebruikers.
 2. Pro biedt extra functionaliteit, voornamelijk met sterk uitgebreide mogelijkheden op het gebied van alarmering. Ideaal voor middelgrote organisaties en gebruikers die meer de diepte in willen.
 3. Enterprise omvat alle functies van Standaard en Pro en voegt hier o.a uitgebreide gebuiker/vestiging management, API-integratie en 15 jaar data opslag aan toe. Ideaal voor grote organisaties met meerdere locaties.

senseanywhere diverse cloud oplossingen voor saclient

De belangrijkste kenmerken op een rij

 • automatische registratie
 • automatische rapportage
 • alarmering via email en/of SMS
 • cloud-based dus altijd en overal inzicht in uw data
 • gebouwd volgens GAMP5

De online omgeving van SenseAnywhere kenmerkt zich door eenvoud en gebruiksvriendelijkheid, zodat iedere gebruiker er probleemloos mee overweg kan. Voor de gebruiker die nog wat meer wil zijn er nog allerlei diepgaande functies te vinden, o.a. gedetailleerde alarm logs, audittrails en de mogelijkheid CAPA's op te nemen.

 

U heeft van SenseAnwwhere een melding ontvangen dat uw Creditbalans ontoereikend is voor het vernieuwen van sensorlicentie(s) of het versturen van alarmmeldingen.

U kunt nieuwe Credits bij ons bestellen door een email te sturen naar . Vermeld in de e-mail de naam van uw SenseAnywere account, het gewenste aantal Credits, en de gegevens voor facturering.

De bestelde Credits zullen normaal gesproken binnen enkele uren worden toegevoegd aan uw account.

SenseAnywhere logo

U kunt uw huidige Creditbalans altijd controleren door in de online omgeving van SenseAnyhwere naar Beheer - Credits (Management - Credits) te gaan.

Voor een uitgebreide uitleg van het SenseAnywhere Creditsysteem verwijzen we u graag naar dit document of naar onze Credits FAQ.

Klik hier voor een overzicht van de beschikbare abonnmentsvormen en bijbehorende kosten.

Als u vragen heeft kunt u ons tijdens kantooruren telefonisch bereiken op +31 485 54262

SenseAnywhere Credit alerts